Geboortetrauma herstel

 

Kijk jij met negatieve gevoelens terug op de periode van de geboorte (of verlies) van je kindje? Heb je jouw gevoel niet kunnen volgen tijdens de zwangerschap en of geboorte? En gaat dit gepaard met onverklaarbare aanhoudende klachten? Dan mag je spreken van een geboortetrauma. We gaan hierbij af op jouw beleving.

Tijdens de traumatische gebeurtenis ontstaat er een blokkade tussen jouw werkbrein en emotionele brein. Dit kan grote gevolgen hebben; het uitblijven van een volgende zwangerschap, angst voor een volgende bevalling, deze blokkade zorgt voor klachten en (verborgen) stress, wat ook merkbaar kan zijn bij je kindje; veel huilen, reflux, slecht slapen.

Het herstelgesprek is een vriendelijke en bewezen effectieve methode om te herstellen. Het spreekt jouw zelfherstellend vermogen aan. Wat zorgt voor stressreductie en nieuwe verbindingen met je lichaam en gevoelsleven.

Het herstelgesprek is onderdeel van een traject:

* Telefonische kennismaking

* Herstelgesprek (1,5 – 2 uur)

* Twee telefonische evaluaties

* Gedurende het traject begeleiding via whatsapp

€ 255,-

(Gratis in combinatie met een doula-traject)

Na de laatste evaluatie bekijken we samen of nog een gesprek nodig is of dat je volledig hersteld bent. 95% van de vrouwen hersteld met 1 of 2 gesprekken. Het herstel is blijvend en gaat vaak gepaard met meer energie, gevoel van controle, toename van welzijn en ontspanning binnen het gezin. Gedurende het traject ben ik er voor je, ben ik bereikbaar als je me nodig hebt.

* Extra herstel gesprek + evaluatie

€ 120,-

Lees meer over de wetenschappelijke onderbouwing van deze methode bij de Geboortespecialist.

Ik wil herstellen

“Tijdens de gesprekken met Meike voelde ik dat zij echt aan mijn zijde stond tijdens dit traject. Ik voelde me veilig, gezien en gehoord door haar. 

Het moeder zijn bij mijn oudste en jongste dochter heb ik altijd anders ervaren. 

Bij mijn jongste dochter leek het moederschap meer vanzelf te gaan en te stromen en bij mijn oudste dochter minder, het kostte mij allemaal meer energie. 

Na het herstelgesprek voel ik beter wat mijn oudste dochter nodig heeft en kan ik dat haar gemakkelijker geven. Ik voel een verbondenheid nu met haar die ik hiervoor niet eerder heb ervaren.”