Volledig vanuit vertrouwen bevallen 

Ik ben er volledig van overtuigd dat jij precies weet hoe je geboorte wilt geven aan jouw kindje. In dit traject ga ik je daaraan helpen herinneren. Jouw moederbrein is al volop in ontwikkeling en dit gaan we aanzetten tijdens jouw zwangerschap. Dit brengt je volledig in verbinding met jezelf en met je kindje.

Wat zijn jouw wensen? Wat zijn jouw grenzen? Ik help je naar binnen keren. De rust te vinden in jezelf. Te vertrouwen op jouw gevoel. Om vervolgens de weg naar buiten de maken. Hoe maak je jouw wensen kenbaar aan je omgeving? Wie heb je daarbij nodig? Allemaal vragen die jij gaat beantwoorden gedurende dit traject met behulp van het Doe-boek Ik beval in vertrouwen. 

Dit traject helpt je voor te bereiden op de bevalling en het komende moederschap. Het maakt je emotioneel sterker, zodat jij volledig de regie durft te nemen en op je lichaam durft te vertrouwen. 

In dit traject:

    • Telefonische kennismaking
    • Het doe-boek – Ik beval in vertrouwen
    • Vier sessies voor de geboorte
    • Telefonische afspraak in kraamweek
    • Gedurende het traject bereikbaar via whatsapp

€ 550,- 

Samen geven we vorm aan dit traject, mocht je behoefte hebben aan meer gesprekken of eerst nog een hersteltraject (150 euro korting bij deze combinatie), geef het vooral aan. Jij bepaalt. 

Graag kennismaken!